Personvernerklæring

Introduksjon

Byggsentralen AS, et selskap registrert i Norge, er forpliktet til å beskytte personvernet til våre nettsidebrukere. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger i samsvar med den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Data vi samler inn

Vi samler inn og behandler personopplysninger om deg når du samhandler med nettstedet vårt, inkludert:

Informasjon du oppgir når du fyller ut skjemaer eller kontakter oss via e-post eller telefon, for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer.

Informasjon om din bruk av nettstedet vårt, inkludert din IP-adresse, nettlesertype og enhetstype.

Informasjonskapsler og lignende teknologier for å samle inn informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet vårt, inkludert annonsesporing i Google, LinkedIn, Meta/Facebook og Google Analytics.

Vi bruker denne informasjonen til å forbedre nettstedet vårt og gi deg en bedre brukeropplevelse. Vi vil ikke dele dine personopplysninger med tredjeparter med mindre vi har ditt uttrykkelige samtykke til det eller er pålagt ved lov.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å spore aktiviteten din og tilpasse opplevelsen din. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene eller ved å bruke et verktøy for håndtering av informasjonskapsler.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å samle inn informasjon om hvordan brukere samhandler med nettstedet vårt. Denne informasjonen brukes til å kompilere rapporter og hjelpe oss med å forbedre nettstedet vårt. Google Analytics behandler data i henhold til Googles personvernregler, som du finner på https://policies.google.com/privacy.

Facebook Pixel

Samle inn og analyser data relatert til markedsføring og annonsering på Facebook, for eksempel konverteringssporing og besøkende på nettstedet. Les mer om dette på Facebooks hjemmeside.

Linkedin Insight Tag

Samle inn og analyser data relatert til markedsføring og annonsering på LinkedIn, for eksempel konverteringssporing og besøkende på nettstedet. Les mer om dette på LinkedIns nettsider.

Google Ads-konverteringssporing

Samle inn og analyser data relatert til markedsføring og annonsering på Google Ads, for eksempel konverteringssporing og besøkende på nettstedet. Les mer om dette på Googles nettside.

I tillegg til informasjonskapslene som brukes for Google Analytics, bruker vi også informasjonskapsler for annonsesporing i Google Ads, LinkedIn Ads og Meta Ads. Disse informasjonskapslene hjelper oss med å måle og optimalisere effektiviteten til våre nettbaserte annonseringskampanjer.

Hvis du ikke ønsker å ha informasjonskapsler plassert på enheten din for disse formålene, kan du justere nettleserinnstillingene for å avvise informasjonskapsler. Du kan også velge bort sporing av Google Ads, LinkedIn Ads og Meta Ads ved å besøke de respektive nettstedene og følge instruksjonene.

Dine rettigheter

I henhold til GDPR har du følgende rettigheter angående dine personopplysninger:

Rett til tilgang til dine personopplysninger

Retten til å rette dine personopplysninger

Retten til å slette dine personopplysninger

Retten til å begrense behandlingen av dine personopplysninger

Retten til å protestere mot behandling av dine personopplysninger

Retten til dataportabilitet

Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss ved å bruke detaljene som er oppgitt på slutten av denne personvernerklæringen.

Oppbevaring av data

Vi vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene de ble samlet inn for, eller som kreves av loven. Vi vil sikkert slette dine personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige.

Sikkerhet

Vi tar passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, avsløring, endring og ødeleggelse. Vi gjennomgår regelmessig sikkerhetsprosedyrene våre for å sikre at vi beskytter dataene dine etter beste evne.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvernerklæringen vår, vennligst kontakt oss på:
Epost: kontakt@byggsentralenas.no

Endringer i vår personvernerklæring

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Hvis vi gjør noen vesentlige endringer, vil vi varsle deg ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden. Vi oppfordrer deg til å lese denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for å holde deg informert om hvordan vi beskytter dine personopplysninger.